ALFABIA _"una casa con historia, un jardín con encanto"_

Detalls localització
Descripció

Alfabia és una antiga finca històrica de muntanya situada a les portes de la Serra de Tramuntana. Compta amb un edifici senyorial, d'origen àrab. Aquest edifici històric, perfectament mantingut té elements de diferents èpoques (un artesonat mudèjar, mobles d'època, instruments musicals antics, una biblioteca, quadres ..). Tots aquests elements es poden veure a les diferents sales de la casa.
Hi ha, ademés, altres edificacions, com una antiga tàfona o uns estables conservats amb els seus elements originals, com matalassos per als homes que tenien esment  dels animals.
Aquestes edificacions giren al voltant de la "clastra", el típic pati central mallorquí empedrat, que presideix un arbre centenari catalogat per les seves grans dimensions. Un altre element molt característic de la finca és la seva monumental façana barroca, amb les seves escales per pujar-se als cavalls
Alfabia té, a més, uns jardins d'estil mediterrani, en els quals l'aigua i l'exuberant vegetació són els grans protagonistes (tarongers, llimoners, palmeres, espècies exòtiques, bugambilies, glicines ...). Disposa d'un accés fàcil (fins i tot compta amb un baixador del centenari Tren de Sóller), aparcament propi, facilitats com camerins i banys per als equips de rodatges i filmacions.
Finalment, Alfabia compta també amb una àmplia explotació agrícola de muntanya, amb oliveres centenàries, fonts, restes d'antics molins i racons molt especials que el converteixen en un escenari únic per a qualsevol Photoshooting, filmació o anunci.
Detalls

Illa de localització
Mallorca
Municipi
Bunyola
Adreça
Carretera Palma-Sóller, km 17
Categories