Casa Roca

Detalls localització
Descripció

Casa Roca està situada al cor del Casc Antic de Palma de Mallorca. L'espai és molt especial, i va ser una papereria durant gairebé 100 anys. Datada i moblada en la dècada de 1930, ha conservat totes les seves característiques originals, fins i tot el taulell de la botiga original, vitrines, dotzenes de calaixos de fusta i prestatgeries, al voltant d'una impressionant galeria mezzanine a la zona d'exhibició.

La botiga, que originalment era una botiga estacionària, pot fàcilment ser vestida com una farmàcia, botiga general, restaurant, oficina o un altre establiment similar de l'època. Una escala de marbre adornat condueix a un soterrani gran. Per sobre de la botiga hi ha dos pisos d'habitatge i un àtic, que és un espai que inclou finestres que arriben fins al sostre, balcons ornamentats, alts sostres modelats, portes originals i ferreteria, parquet, rajoles artesanals i radiadors antics. A la part superior de l'edifici es troba una gran terrassa amb vistes al paisatge urbà del nucli antic de Palma. En total hi ha més de 600 metres quadrats.

No hi ha restriccions per a produccions diürnes o nocturnes, ja que Casa Roca no està actualment oberta al públic. L'aparcament pot ser reservat des de l'ajuntament amb tres espais de mida completa (dos de mida furgoneta) i es troba just vora l'edifici. A més, també es poden proporcionar 4 espais en un aparcament subterrani privat a només dos minuts a peu. L'electricitat i l'aigua estan disponibles i s'ofereixen serveis d'Internet WIFI gratuït i segur.
Detalls

Illa de localització
Mallorca
Municipi
Palma de Mallorca
Adreça
Carrer des Hostals, 27
Categories
Interior