Escola d'equitació Son Menut

Detalls localització
Descripció

Aquest hotel amb encant és a 5 quilòmetres del terme municipal de Felanitx, envoltat de zones verdes ideals per passejar lluny del soroll de la ciutat. A tan sols 25 quilòmetres es troba la platja d'Es Trenc, una de les més boniques de Mallorca. Per altra banda, tant Palma com l'areoport de Son Sant Joan es troben a només 56 km i l'hotel ofereix el servei de transport per facilitar l'arribada.

L'hotel disposa de 12 habitacions totalment equipades amb aire condicionat, mini bar, televisió per satèl·lit i balcó. Aquestes habitacions són individuals i dobles on hi ha espai fins per a quatre persones, ideals per a famílies. Son Menut també té una habitació i accessos adaptats a minusvàlids. L'allotjament inclou esmorzar, encara que es pot escollir entre mitja pensió o pensió completa sota prèvia reserva.

Son Menut disposa de piscina exterior, terrasses al sol on relaxar-se i un SPA on es poden reservar també tractaments corporals. El bar i el restaurant, totalment renovats, ofereixen un menú mediterrani on degustar els menjars realitzades amb productes de Mallorca així com la carn de vaques Dexter que es crien a la finca i el vi elaborat a la pròpia finca des de fa anys. A això hem de sumar-hi diferents programes d'equitació que s'adapten als coneixements del món eqüestre.
Detalls

Illa de localització
Mallorca
Municipi
Felanitx
Adreça
3ª Volta, 3040 (Camí de Son Negre)
Categories
Muntanya