Platja Formentor/ Cala Pi

Detalls localització
Descripció

Cala Formentor o Cala Pi de la Posada és el nom que rep l'espai format per: Cala Gentil, Platja de Formentor i el famós hotel homònim. La població més propera és el Port de Pollença, a catorze quilòmetres de distància.

L’Hotel Formentor té fama internacional per allotjar il·lustres artistes i polítics, així com per acollir esdeveniments de repercussió mundial. Han passat per aquest establiment personatges com; Audrey Hepburn, Grace Kelly, Charles Chaplin, Gary Cooper, Cary Grant, Peter Ustinov, John Wayne, Claudia Cardinale, Joane Fontaine, Jane Birkin… entre d'altres. Entre les diverses pel·lícules que han utilitzat aquesta localització com a escenari podem destacar: Playa de Formentor (1964), Muerte bajo el sol (1982) o La Caja Kovak (2006), entre d' altres.

Aquest arenal de longitud quilomètrica i d'amplària estreta està format per sorra de gra finíssim i color blanc lluminós. La platja es troba envoltada per una espès bosc de pins i alzines. A més, les branques dels arbres quasi toquen les cristal·lines aigües del Mediterrani, el qual banya aquest litoral paradisíac.
Detalls

Illa de localització
Mallorca
Municipi
Pollença
Adreça
Carretera MA-2210
Categories
Natura, Platja